Daniel Adborn prisas av Företagarna i Nynäshamn

FöretagandeNyheter

Idag anordnade föreningen Företagarna i Nynäshamn en dialogdag på hotell Utsikten. Företagare och kommunen träffades för att diskutera hur näringslivsklimatet kan förbättras och hur kommunen kan utveckla sin service. En fråga där vi i Folkpartiet Nynäshamn och kommunens företagare är rörande överens är den om vikten av goda relationer och ett gott samarbete mellan kommunen och näringslivet. Vi är övertygade om att ett starkt och framgångsrikt näringsliv, i en kommun med ett bra näringslivsklimat, är helt avgörande för att säkerställa en bra utveckling i Nynäshamns kommun.

10353644_643065492436941_5793628584070086847_n

Vi i Folkpartiet Nynäshamn anser därför att företagarfrågorna är en av de viktigaste politiska frågorna i höstens val till kommunfullmäktige och därför har vi lagt ner mycket energi på att ta fram förslag som vi tror kommer hjälpa kommunens företag. Vi ger oss inte, Nynäshamn ska klättra på Svenskt Näringslivs ranking över Sveriges bästa företagskommuner!

Extra glädjande denna dag var att Företagarna i Nynäshamn utsåg vårt kommunalråd, tillika toppkandidat på vår valsedel i kommunvalet, Daniel Adborn till majoritetens mest företagsvänliga politiker. Till oppositionens företagsvänligaste politiker utsågs Harry Bouveng (M).

”Jag är givetvis glad över priset, men också medveten om att det är mycket hårt arbete kvar innan Nynäshamn är den företagarvänligaste kommunen i Sverige. Men det är ett arbete jag ser fram emot” säger. Daniel Adborn

Vi kommer att fortsätta vårt arbete för att förbättra Nynäshamns näringslivsklimat och hoppas att vi får Ditt förtroende i höstens val till kommunfullmäktige. Spana gärna in några av våra bästa förslag för ett bättre näringslivsklimat på vår kampanjsida här