Våra affischer för Nynäshamns kommun

NyheterStad och miljö

Igår presenterade vårt kommunalråd Daniel Adborn och vår riksdagsledamot Nina Lundström Folkpartiets affischer för kommunfullmäktigevalet den 14 september.

Affischerna visar tydligt hur vi ser på den kommande mandatperioden. Vi tror på Nynäshamns framtid och vill att Nynäshamns kommun ska vara en attraktiv plats att bo och leva på. Därför är det för oss viktigt med fler bostäder, så att fler människor kan flytta hit och leva sina liv. Vi vill att hela kommunen ska få chansen att utvecklas och vi vill att det ska byggas både bostadsrätter, hyresrätter och villor. Vi vill dock vara tydliga med att vi ska ta vara på våra värdefulla kultur- och naturmiljöer såsom exempelvis Stora Vika kalkbrott.

För oss är det även självklart att barnens skolvägar ska vara säkra och att det ska finnas snabbt internet i hela kommunen. Så bygger man en attraktiv kommun för framtiden.

Läs vårt politiska program i sin helhet på: http://www.folkpartiet.se/lokalt/stockholms-lan/kommuner/nynashamn/var-politik-i-nynashamn/

10492280_589512361158316_3479845389114714754_n
Daniel Adborn och Nina Lundström