Vi tror på bra kommunikation

DebattNyheter

Det har väl knappast undgått någon att 2014 är ett så kallat ”supervalår” med val till allt från kommunfullmäktige till Europaparlament. Politiska alternativ kommer att ställas mot varandra och väljarna kommer att få göra sina val i maj och i september.

Vi i Folkpartiet Liberalerna Nynäshamn tror inte att dialogen mellan politiska partier och väljare ska koncentreras till några veckor innan valdagen. Vi tror inte att det räcker att placera ut en valstuga i augusti för att få igång ett samtal och ett utbyte.

Vi är övertygade om att den demokratiska dialogen ska föras hela tiden och på många ställen. Vi vill vara öppna för samtal och förslag både i möten mellan människor, på tidningarnas debattsidor och på nätet.

Därför lanserar vi nu en helt ny strategi för vår närvaro på nätet. Vårt mål är att du ska kunna ta del av, och diskutera, våra idéer var du än är och när du än vill. Här på bloggen kommer du kunna ta del av våra debattartiklar och insändare.På vår facebooksida är vi alltid tillgängliga för att svara på frågor och dela nyheter. Information om våra kandidater och vårt politiska program finns fortfarande på vår hemsida www.folkpartiet.se/nynashamn.

Vi ser fram emot många givande samtal och vi ger oss inte, vi tror på bra kommunikation!